Fényeslitkei Református Egyházközség

Lábam előtt mécses a te igéd, ösvényem világossága. (Zsoltár 119,105)

Hetünk „10 parancsolata” a családoknak!

 

1. LÉGY BEFOGADÓ!  Előfordulhat, hogy más gyülekezetből is érkeznek hozzánk, vagy esetleg olyan gyülekezeti tagunk is megjelenik, aki ritkábban jár templomba. Ezért kérjük a kedves Testvéreket, hogy fogadjuk őket szeretettel, örüljünk, hogy eljöttek közénk, és semmi esetre se állítsuk fel, más helyre küldve őket!

2. LÉGY PONTOS! A gyermekeket 9 órára várjuk a templomba. Kérjük a szülőket, hogy 9 óra előtt ne engedjék fel őket, mert nem tudunk rájuk vigyázni!

3. LÉGY ENGEDELMES! Kedves Gyerekek! A foglalkozások nem délután kezdődnek! A legelső program nem az ugráló vár, és nem a strand!!! Szeretettel kérjük, hogy már hétfőn, és azt követően minden délelőtt gyertek fel, ahol korosztályos bontásban, négy csoportban, játékosan, és vidám hangulatban folynak a foglalkozások, énektanulással, barkácsolással. Nehéz szívvel biciklizünk és strandolunk azokkal, akik nem akarnak énekelni és imádkozni a többiekkel…L (nem fog megállni a világ kereke, ha az mp3-at és a telefonotokat otthon hagyjátok! Nem PEkingbe készültök, csak a PEtőfi utcába : – )))

4. LÉGY ÉRDEKLŐDŐ! Minden résztvevő gyermek óriási megbízatásban részesül a hét folyamán! Ez még legyen egyelőre titok!

5. LÉGY SZOLGÁLATKÉSZ! Minden gyermek ebédet kap, ezért szeretettel kérjük a nagymamákat, hogy a tavalyihoz hasonló módon legyenek segítségünkre a szabadtéri kemencés sütögetésben!

6. LÉGY BÖLCS! Hetünk minden programja ingyenesen látogatható, éljünk a lehetősséggel.

7. HOZZ ÁLDOZATOT A CSALÁDODÉRT! Kedves Anyukák! Tisztelt Apukák! Az esti alkalmak 19 órától kezdődnek, s mivel a nagyszülők is szeretnének a templomba eljönni, ezért gyermekmegőrzésre is gondoltunk! Ezt az igényt a 30/6382706-os számon a délelőtt folyamán kérjük jelezni! A hétfői filmvetítésre a művelődési házba, 18 év fölött várjuk kedves vendégeinket, minden érdeklődőt, főleg házaspárokat.

8. Ne légy aggodalmaskodó! Imádságban hordozzuk a hetet, az Úr vigyáz ránk! A Művelődési Házban tartandó bábelőadásra ebéd után, a felnőttek kíséretével mennek a gyerekek.. A bábelőadás közreműködőit, már karácsonykor és húsvétkor láthattátok az általános iskolába. Most egy meglepetés darabbal várnak bennünket!

9. ÖRÜLJ A TALÁLKOZÁSOKNAK! A Bolyki koncert után cd vásárlási lehetőség, és dedikálás is lesz. Ugyanígy Molnár Róbert könyve is megvásárolható, valamint a Döbrentey-Levente házaspár is dedikál, a helyszínen megvásárolt könyvekre.

10. IMÁDKOZZ ! A CSALÁDODÉRT! IMÁDKOZZ SZÜLEIDÉRT! IMÁDKOZZ GYERMEKEDÉRT! Nagymamák! Nagypapák! Ne csak az unokákat tessenek küldeni délelőtt, hanem a gyermekeket is estére!!!